HUR DU HJÄLPER HUNDAR MED KÖTTALLERGIER?

ÖVERSTA SKÄL FÖR ATT INSEKTER ÄR ETT STOR ALTERNATIV FÖR VEGETARISKA HUNDÄGARE

1. november 2019

Det finns många anledningar till att Yora är bättre för husdjur och planeten, men varför välja Yora framför vegetariska dieter?

Yora är ett hälsosamt och etiskt sätt att mata ditt husdjur, vi tror att husdjur behöver animaliskt protein för att trivas men det behöver inte nödvändigtvis komma från våra vänner på gården.

 

VI TROR ATT VÅRT INTEPROTEIN ÄR MÄNSKLIG

1). När larverna är i slutet av deras larvstadium passerar vi dem genom kallt vatten så att de går i viloläge, det är något de naturligtvis skulle göra under vintermånaderna och sätter dem i vilande tillstånd. De avlivas sedan mycket snabbt med hjälp av en höghastighetsblandare, efter att ha levt 80% av sitt liv jämfört med i genomsnitt bara 1,5% av den genomsnittliga livslängden för en kyckling som används för kött.

2). Vi tror att insektsprotein är snällare eftersom vi har höga djurskyddsstandarder. Våra buskar lever i en efterliknad naturlig jordbruksmiljö, hålls vid en ideal klimatstemperatur och matas av organisk, växtbaserad biprodukt av hög kvalitet. Vi har så mycket respekt för våra grubbar och förstår att de är känsliga djur och ägnar stor uppmärksamhet åt insekternas välbefinnande.

3). Våra insekter behövs inte för att få antibiotika eller hormoner, som används i många intensiva köttodlingsmetoder, så de kan inte överföras till din hund genom konsumtion. Frånvaron av dessa syntetiska hjälpmedel stoppar problem med utveckling och sjukdom i samband med deras konsumtion.

4). Insekter är en mer hållbar proteinkälla eftersom insekter använder mindre mark, vatten och energi för att odla än vissa grönsaker (som soja) eller konventionellt kött.

5). Våra insekter ger vitala aminosyror, mineraler och vitaminer vilket innebär att vi inte behöver lägga till massor av syntetiska ingredienser för att öka maten, vi använder bara naturliga konserveringsmedel och inga konstgjorda färger, vilket håller din hunds mage glad.

Varför inte prova Yora och se skillnaden mellan insektsproteiner? Vegetariska husdjursägare över hela landet har redan bytt.