Fem orsaker till varför Yora är bra för hundar med känslig mage

 

1. februari 2021

 

Har din hund känslig mage?

 

Här är 5 orsaker till varför vårt insektsbaserade  foder är snällt mot känsliga magar.

1.    Singleproteinrecept - Yora använder sig av 100% protein från insekter. Vilket Betyder att vårt foder är lätta att smälta, då insekters proteininnehåll liknar det hos färsk kött. Detta betyder mindre belastning på din hunds njurar.

2.    Nytt protein - En unik proteinkälla minskar risken för allergier. Om din hund redan lider av nån form av allergi mot vissa proteiner, så kan Yora vara ett snällt och naturlig alternativ.

3.    Hypoallergent - Känsliga magar behöver omsorg. Vår blanding av ingredienser är speciellt utvalda för att stämma med en hunds naturliga diet, att stödja deres behov av långsamt frigörande energi finns inpackat i havre och potatis, samt persilja för njurhälsa och pumpa för fibrer för magen.

4.    Vetefritt - vi tror inte nödvändigtvis att spannmål är dåligt för husdjur, men vete är en vanlig källa til allergi så dåarför är våre vetefria.

5.    Probiotika - Maghälsa är bevist att höra ihop med många lika hälsoindikatorer, så vi vill vara säkre på att Yora stödjer din hunds mage. Yoras recept innehåller cikoriamassa och öljäst, vilket hjälper goda bakterier att vaxa i tarmen, dessutom hjälper det til för en bra avföring och lugna magar.

Om inte detta ¨r tillräckliga argument, så rekommenderas Yora även av veterinärer!

Varför inte försök redan idag. Vi erbjuder 100% smakgaranti om din känsliga hund av någon anledning inte skulle fungera på Yoras foder så du får pengar tillbaka utan problem.