ECOSIA: KOLDIOXID-FRI (SÖK) MOTOR 

 

21. augusti 2019

Här på Yora HQ letar vi alltid efter sätt att bli mer hållbara. Vi hämtar redan vår förnybara el uteslutande från GoodEnergy ™, vi har åtagit oss att återvinna och kompostera så långt det är möjligt och vi skickar bort allt vårt återstående avfall för att producera el (skickar noll till deponi).

Och naturligtvis kan vi inte glömma att nämna vår miljövänliga, insektsbaserade hundmat som använder hållbara ingredienser och plastfri förpackning.

Nyligen riktade vi vår miljövänliga uppmärksamhet mot grundläggande kontorskrav, vilket resulterade i en fantastisk upptäckt; Ecosia

Ecosia är en sökmotor men med stora miljöbevis. 80% av dess överskottsinkomst ges till ideella organisationer som enbart fokuserar på återplantering av skog och naturvårdsprojekt. För att generera finansiering för dessa projekt använder de reklam, precis som Google, på ord och fraser (men till skillnad från andra sökmotorer säljer de inte din information till annonsörer!).

De känner igen sig själva som ett socialt företag och som Co2-negativa.

En sak vi älskar är deras ständiga engagemang för att plantera träd. Vid tidpunkten för publiceringen har Ecosia redan planterat över 63793, 820 träd i områden över hela världen, men viktigast av allt, på platser som de behövs mest som regnskogar och i skadade ekosystem.

Bildekilde: Ecosia.org I Dato: 08/08/19

Det bästa med Ecosia är hur enkelt det är att ladda ner och omedelbart börja minska ditt koldioxidavtryck! Precis som att byta till Yora hjälper till att minska din hunds koldioxidavtryck, med varje Ecosia-sökbegäran tar du bort 1 kg Co2 från atmosfären (och med var sjunde sökning planterar du ett träd).

Om det inte är en tillräckligt bra anledning att byta, vet vi inte vad det är?

Du kan laste ned søkemotoren Ecosia fra Google, Du kan ladda ner sökmotorn Ecosia från Google, klicka på sökningen och sedan lägga till Ecosia i Chrome. Eller för en Microsoft-dator klicka här.

Det är sådana förändringar som kan gå långt för att vara miljövänliga. Så varför inte också prova en mer etisk och hållbar djurmat? Yoras recept på insektsproteiner är inte bara bra för hundar med allergier eller känsliga magar utan också för de som är medvetna om deras påverkan på miljön.

 Sök ‘Yora Pet Food’ i Ecosia