Säg mjau till nya Yora för katter!


Nu är den äntligen kommit till Sverige – Yora för katter!

Yora Cat lanserades i Storbritannien under hösten 2021 och de engelska katterna har älskat den läckra knapriga foderkulan sedan dess, och vi är säkra på att också svenska katter kommer att älska det också!

Precis som vårt etiska och klimatvänliga hundfoder är Yora Cat ett komplett foder gjord på naturliga insektslarver (från svart soldat fluga). Fodret är fullpackad med alla essentiella aminosyror (inklusive taurin), fetter, vitaminer och mineraler som din katt behöver.

Svart soldatfluga (Hermetia illucens)

Vi använder larver från svart soldatfluga, vars protein är en av de mest smältbara och hållbara former för protein i världen.

Vi har också lagt till andra hälsosamma ingredienser, örter, växter för att skapa en balanserad, hypoallergen diet för vuxna katter och kattungar.

HAVRE OCH RÖDBETOR

Rika på smältbara fibrer, dessa är bra för tarmens hälsa och funktion, förutom att reducera bildandet av hårbollar.


TÅNG

En hållbar superfood som har antioxidanter, vitaminer, mineraler, folat, kalcium och fosfor för tarmhälsa, starkt skelett och sköldkörtelhälsa.


GLUKOSAMIN OCH KONDRIOTINSULFAT

För att skydda och stärka lederna – viktigt för alla akrobatiska katter!


CIKORIAMASSA

En utmärkt prebiotika som främjar en hälsosam tarmflora. Vi valde växtbaserade ingredienser som är energieffektiva att odla och vi hämtar till och med vår havre från fälten bredvid fabriken. På tal om kortrest mat! Yora Cat har hög animalisk proteinhalt, som katter behöver – enbart från insektslarver! Yora Cat innehåller inte kött, fisk eller fågel, vilket ger fodret ett oerhört lågt koldioxidavtryck, vilket är en viktig faktor för den klimat- och miljömedvetna kattägaren.


Så om du bryr dig om planeten och vill höra din lilla vän komma spinna av glädje till foderskålen, tycker vi du ska bjuda på Yora Cat!