upptäck hälsofrämjande fördelar för hund och katt med funktionella ingredienser


Vi på Yora är inte så lite förtjusta i larven från den svarta soldatflugan! Men, det är inte bara vår unika proteinkälla som bidrar till den supermat vi har tagit fram till din katt eller hund. Här berättar vi mer om de andra hälsosamma ingredienserna som gör vårt recept så näringsrikt och etiskt. Var och en ingrediens är utvald för sitt innehåll av näringsämnen och sin hälsofrämjande funktion, samt att vara bättre för planeten.

LÅNGSAMMA KOLHYDRATER

Vår potatis, havre och rödbetor använder mindre energi för att växa och har ett mycket lägre koldioxidavtryck än vanliga kolhydrater som finns i traditionell hundmat. Faktum är att vår näringsrika havre odlas precis intill fabriken. Tala om kort-rest mat! Förutom att de är mer hållbara, är de också fulla av vitaminer och ger våra hundar energi med långsam frisättning av energi för att upprätthålla hälsosamma blodsockervärden.

VITAMINRIK PUMPA

Smaklig torkad pumpa är en utmärkt källa till vitamin A, som stödjer synen och vitamin C för ett hälsosamt immunförsvar.

Denna pumpan är också känd för sitt välgörande fiberinnehåll, vilket är fantastiskt för att hjälpa till med matsmältningen och främja normal avföring. Fastare bajs betyder bättre tarmhälsa, och naturligtvis blir de lättare att plocka upp också!

STÖDJANDE LEDHÄLSA

Precis som på människor kan våra hundars leder skapa problem, särskilt när de blir äldre. Därför är ett ledvårdande innehåll i hundmaten som stödjer ledbrosk och rörelseförmåga guld värt. Vi använder tre kraftfulla ledvårdande ingredienser i våra recept – glukosamin, kondroitinsulfat och metylsulfonylmetan (MSM) – som arbetar tillsammans för att hjälpa till att reparera lederna, hålla dem rörliga samt minska inflammation och smärta.

Vårt foder innehåller exceptionellt höga nivåer av ledvård, speciellt i vårt foder Yora Light/Senior som är framtaget speciellt för äldre hundar. Detta hjälper verkligen hårt arbetande leder och ger hunden sin spänst tillbaka!

KRAFTIGA PREBIOTIKA

Hundars matsmältningssystem kryllar av vänliga bakterier som hjälper till att förebygga tarmsjukdomar och hålla kroppen frisk.

Cikorian och jästen i våra recept stödjer dessa nyttiga bakterier – cikoria fungerar som en prebiotikum, vilket hjälper till att ge näring och stärka vänliga bakterier i tarmen (mjölksyrabakterier), medan prebiotisk jäst skyddar genom att torka upp och ta bort patogena bakterier från tarmen.

Dessa prebiotika stödjer din hunds immunförsvar och håller den frisk och glad.

Vi hoppas du nu också vill låta din hund eller katt prova våra näringsrika, hälsosamma, och planetvänliga ingredienser!

Kontakta oss gärna om du har några frågor.