YORA BLÖTMAT - KANSKE VÅRT MEST SMAKRIKA RECEPT HITTILS!Vill du få fart på svansen inför nästa måltid? Nya oemotståndliga Yora Pâté kan göra susen! Tillverkad med en näringsrik blandning av färska larver (från svart soldat fluga), morötter och potatis, är detta helt enkelt GOURMETMAT för hundar. Inte bara smakar det otroligt gott men det doftar också väldigt gott.

Med prebiotika för tarmhälsa är den lätt att smälta för ömtåliga magar, rik på essentiella aminosyror, mineraler, vitaminer - som B12 och B6 och med massor av andra hälsofördelar, som att stärka immunförsvaret och ge en glansigare päls.

Yora-fans vet att vår insektsrik hundmat erbjuder en fantastisk ny och unik proteinkälla som är hypoallergen, tack vare larven till svart soldatfluga (Hermetia illucens) som vi använder i våra recept. Nutritionsmässigt är de lika näringsrika som ägg som används som ‘guldstandard’ när man jämför olika proteinkällor.Varför inte låta din hund sköta disken nästa gång? Lyckliga smakprovare slickade sina skålar rena på Yora blötmat efter att ha slukat detta allergivänliga hundfoder. Med en insektshalt på 58 %, plus återvinningsbar Tetra Pak som har ett 85 % lägre koldioxidavtryck än en genomsnittlig stålburk, är det det bästa sättet din hund kan hjälpa planeten!