Yora treats för semesterns alla äventyr och avslappning!


Att vara ledig ger tid för att koppla av och ta tillfället att skämma bort dig själv och din hund. Yoras godissortiment är perfekt, inte bara för alla semesteräventyr och träningar, men också för avslappning.

1. ROGIVANDE TREATS

Yora Dreamers är perfekta för att få den där avslappnande sommarkänslan och hålla din hund lugn och nöjd. Dessa läckra godsaker innehåller YORAs varumärke: välsmakande larver av svart soldatfluga blandade med ingredienser som är speciellt utvalda för deras lugnande egenskaper. Citronmelissa och valerianarot hjälper din hund att varva ner naturligt för att bli det perfekta semestersällskapet.

2. FÖR DE STORA SEMESTERÄVENTYREN

Om du planerar en aktiv semester på vandring, klättring, simning med din hund, så kommer du säkert att behöva något för att hålla energin uppe! En Yora Insect Power Protein Bar kommer att ge den perfekta boosten för din hund! Tillverkad med lättsmälta larver från svart soldatfluga som passar även den mest känsliga magen. Dessutom tillkommer kallpressad rapsolja som bidrar till att främja frisk hud och päls – det perfekta mellanmålet under dagen aktivitet.

3. FÖR EN FULLÄNDAD SMAKUPPLEVELSE

Naturligtvis skulle ingen semester vara komplett utan det godaste av snacks. Yora Rewards är ett en treats med spännande smak som stimulerar din hunds smaklökar. Dessa kex är handbakade och gjorda med välsmakande larver från svart soldatfluga och en blandning av äpple, morot och havre. Supergott och lättsmält, den perfekta godbiten för den perfekta semester.